Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývá jen málo příležitostí, kdy si můžeme popovídat s topmodelkou Denisou Dvořákovou, takže když se účastnila přehlídky Blanky Matragi (71), nechyběli jsme u toho.

I když se o jejích návštěvách rodné hroudy příliš neví, Denisa Prahu navštěvuje vcelku často. Ráda se sem prý vrací kvůli svým rodičům a dvěma bratrům. Vlastně nás překvapilo, že dívka, která se pohybuje ve vrcholovém světovém modelingu, je vlastně úplně nejradši doma v Čechách. „New York mám ráda, ale nemohla bych tam žít. Dokážu si představit tam žít třeba tři čtyři roky a věnovat se práci, ale rodinu bych chtěla založit doma v Čechách," nechala se slyšet modelka z agentury Elite Model.

Supernovu přehlídkových mol rozhodně neděsí představa, že se jednou stane poslušnou hospodyňkou a matkou spousty capartů. „Až skončím svoji práci, budu jako moje mamka. Já jsem v podstatě domácí typ, vždycky jsem se ráda vracela domů. Nikdy mně nevadilo vracet se domů a tady čekat na práci," říká Dvořáková. Na zakládání rodiny má prý ale ještě dost času. Minimálně deset let hodlá budovat kariéru.

Reklama

Další články

Načítám