Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální humbuk kolem lékaře Conrada Murraye (57) již utichl. Janet Jackson (45) je ovšem dodnes přesvědčena, že za smrt jejího bratra Michaela Jacksona (†50) mohl právě Murray. Ten byl ve středu spatřen, jak v kalifornském Downey hraje spolu se svou přítelkyní Sade Anding a jejich malým synem golf na hřišti Rio Hondo Golf Course. Není divu, že působí tak bezstarostně, jelikož zatím stále úspěšně uniká trestu, který mu kvůli obvinění ze smrti Jacksona hrozil.

Král popu Michael Jackson zemřel 25. června 2009 na zástavu srdce, která nastala po injekční aplikaci smrtelného množství léku propofol. Ten mu podal právě Conrad Murray. Lékař dávku namíchal ještě s dalšími anestetiky a sedativy, aby zpěvákovi pomohl překonat nespavost. Množství však bylo příliš velké, což mělo za následek Jacksonovo selhání srdce.

Murray byl v minulém roce obviněn z neúmyslného zabití a hrozily mu čtyři roky na mřížemi. Soudní proces se však vleče. Může se stát, že se Murray nakonec trestu úplně vyhne. Lékař se již jednou vyplatil na kauci a dokonce se několik měsíců po Jacksonově smrti vrátil do práce.

Reklama

Další články

Načítám