Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohledný fitness trenér David McIntosh se už bude muset polonahý zase nakrucovat pouze před svými obdivovatelkami v posilovně. Poté, co jej jeho slavná partnerka Kelly Brook (44) prokoukla a poslala ho k vodě, pro paparazzi nejspíš přestane být zajímavým. Po boku obdařené anglické modelky si ale užil alespoň svých pět minut, respektive pět týdnů slávy.

Modelka se s McIntoshem seznámila během novoroční párty v londýnském podniku Steam & Rye a krátce nato spolu začali chodit. Zdálo se, že tvoří nerozlučnou dvojku, minulý týden si jej dokonce Kelly vzala s sebou na focení nového katalogu plavek do Miami, kde to vypadalo, že si zamilovaně létá v oblacích. Co se přihodilo, že tak rychle změnila názor?

Podle deníku The Sun se modelka cítí po rozchodu ponížena. „Kelly si myslí, že ji David využil. Cítí se ublíženě a poníženě poté, co zjistila, že se víc zajímá o slávu než o ni,“ řekl zasvěcený zdroj. „Zoufale se snažil dostat do novin. Odkopla ho hned, jak se dozvěděla, že dává vědět fotografům, kde se budou nacházet,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám