Hlavní obsah
Článek

Filmové hvězdy se nám v poslední době hezky rozmnožují. Po Emily Blunt se prvního dítěte dočkal i Jason Biggs. Oba herci si navíc našli partnery z branže.

Herec Jason Biggs bude navždy spjat s rolí nesmělého Jima, který se v kultovní komedii Prci, prci, prcičky oddával sexu s jablečným koláčem. Ze zakomplexovaného puberťáka je dnes ovšem už dospělý muž, který se v pětatřiceti dočkal rodičovských radostí. Jason je hrdým tatínkem malého Sida, jehož na svět přivedla atraktivní herečka Jenny Mollen.

„Sid Biggs. Spousta vlasů, velký penis a deset miliónu fanoušků na Twitteru,“ zažertovala na sociální síti novopečená maminka, která má očividně slabost pro pikantnější humor. Slavní rodiče očekávali narození syna už na začátku února a Jenny musela nakonec rodit císařským řezem.

Jason Biggs si v komedii Prci, prci, prcičky zahrál už před 15 lety, ale nálepky nadrženého studenta se dodnes nezbavil. Roli Jima si zopakoval v dalších třech pokračováních. Naposledy se s partou kamarádů na filmovém plátně sešel před dvěma lety ve filmu Prci, prci, prcičky: Školní sraz.

Reklama

Další články

Načítám