Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tori Spelling se dlouho snažila udržet před médii obrázek spokojené rodiny, která se potýká pouze s tím, že musí začít víc šetřit. Koncem minulého roku však vyšly na povrch zálety jejího manžela Deana McDermotta a ani rodinné fotografie od vánočního stromku a fakt, že se Tori vyhýbala veškerým komentářům, nenavodily dojem, o který se pokoušela. Veškeré důsledky trápení z posledních měsíců, kterým ve skutečnosti procházela, si až dosud nechávala na doma.

Tíha nastalé situace, která vyústila v krach manželské důvěry, na Tori dopadla i koncem minulého týdne před jejím domem, kam ji pravidelně chodí podporovat její přátelé. Na domácnost i čtyři děti je nyní sama, manžel dobrovolně nastoupil do léčebny, kde by mu měli odborníci pomoci s jeho údajnou závislostí na sexu.

McDermott, který se po provalení záletů veřejně kál a omlouval se manželce i celé rodině, před časem přiznal, že Tori zahýbal opakovaně, a to s pěti ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám