Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) a fotbalový brankář Gigi Buffon jsou od včerejšího dne v Praze. Dolaďují nezbytnosti potřebné ke svatbě. Jedna z nejvíce očekávaných událostí této sezóny se odehraje zítra od 18 hodin v Chrámu svatého Víta na Pražském hradě.

Od dnešního rána Alena a Gigi obíhají úřady, aby jejich sňatku nic nebránilo. Dnes navštívili italskou ambasádu, kde podepsali papíry nezbytné k jich italsko-českému svazku. Poté jejich kroky zamířily do advokátní kanceláře na Vinohradské ulici. Ta se specializuje na rodinné právo a má jednu pobočku v Praze a druhou v italském Turíně. Italským klientům se v pražské pobočce věnuje rodilý mluvčí.

Podle zákulisních informací zde podepsali předmanželskou smlouvu. Ta byla dopředu jasná. Bylo jen potřeba ji dnes doladit a stvrdit podpisem. Z kanceláře oba odcházeli s modrými deskami.

I když je Alena v Itálii považována za jednu z největších sexbomb, má za sebou moderování několika pořadů, prestižní focení i natáčení velkofilmů, proti Gigimu vydělává pakatel. Buffon je jedním z nejbohatších fotbalistů světa. Není tedy divu, že si svůj majetek střeží. Je ale také velmi štědrý. V případě rozvodu by Alena rozhodně nepřišla zkrátka. Už proto, že snoubenci spolu mají dvě děti - Louise Thomase a Davida Lee.

Reklama

Další články

Načítám