Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) vždy zarputile tvrdila, že je její tělo kompletně dílem přírody. Každý, kdo si však vzpomíná na její působení ve Spice Girls, tuší, že celou dobu pouze fabuluje. Změny v její postavě totiž jdou naopak jasně proti přírodě. Zatímco Victoria viditelně hubla, její poprsí se jednu dobu nepřímou úměrou zvětšilo. Evidentně nadšená z nových předností si pak Beckham neupřela hluboké výstřihy, které na její ‚přirozeně tvarované‘ poklady ještě upozornily.

Nyní Victoria poprvé přiznala, že podstoupila zákrok, při kterém si nechala poprsí zvětšit. Zakrátko nato ale změnila svou výpověď a vše popřela. V rozhovoru pro americký magazín Allure k otázce o umělých ňadrech se totiž prořekla: „Už je nemám."

Beckham měla operaci absolvovat na jedné londýnské klinice v roce 1999 po narození prvního syna Brooklyna a velikost si měla zvětšit dost radikálně. Z čísla 75A na 75D, tedy z jedniček na čtyřky. Přesto Victoria v té době nepřestávala přesvědčovat: „Jsem zcela přírodní, až na mé nehty. Trochu jsem si pomohla už jen s vlasy a falešným opálením.“ Další úprava poprsí u ní přitom měla nastat v roce 2005.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám