Hlavní obsah
Článek

Muzikálovou zpěvačku Markétu Procházkovou jsme od rozchodu s kolegou Tomášem Savkou nepotkali s žádným mužem. A že jsou to už roky. Ven chodila většinou s režisérkou Mirjam Landou, takže jsme už holky začali podezřívat, že je mezi nimi o trochu víc než jenom kamarádství. Teď nám ale Markéta konečně ukázala svého nového kluka. Má ho něco přes měsíc.

Na Markétu jsme se byli podívat, když hrála hlavní dívčí roli Karin v obnoveném muzikálu Daniela Landy (55) Touha, který v Divadle Kalich režírovala jeho žena a Markétu donutila, aby si na scénu vzala blond paruku, takže vypadala trochu jako holka z E 55. "Co na to říct, mně se to na jevišti docela líbilo, i když v civilu bych tak chodit nechtěla. A podle Mirjaminy vize prostě Karin blondýna být musí," řekla nám Markéta.

Ta je na pódiu pořádně sexy. Tančí u tyče a její křivky vyniknou v hodně úsporném outfitu. Tak je oblečená vlastně už v druhém představení, i v muzikálu Rent, který Kalich též brzy uvede, totiž hraje sexy tanečnici. Na pódiu její postava váhá mezi dvěma muži, dojde i k líbací scéně. Přesto si ale na představení pozvala nového přítele.

Toho nám ukázala na večírku až někdy okolo půlnoci, kdy ostatní média zmizela. "Je to také herec, jmenuje se Honza Meduna, jsme spolu asi měsíc. Možná si ho budete pamatovat z filmu Tobruk, kde hrál hlavní roli," prozradila Super.cz Markéta. A v tmavovlasém mladém muži jsme opravdu poznali vojína Pospíchala, který ve filmu Václava Marhoula v roce 2008 debutoval.

Reklama

Další články

Načítám