Hlavní obsah
Článek

Herečku Kamilu Špráchalovou, kterou známe ze seriálu Cesty domů či z dabingu, jsme potkali, když se učila vytvářet sushi. "Moc mě to baví, ale doma to moc neužiju. Jsem v kuchyni omezená požadavky svých dorůstajících synů," prozradila Super.cz.

A co tedy vaří nejčastěji? "Takzvanou oranžovou omáčku se žlutými knedlíky. To je obyčejné krůtí na paprice a míváme ho minimálně jednou týdně," svěřila herečka a nás zajímalo, co na tuto specialitu říká její výživová poradkyně, díky níž zhubla.

"Moje výživová poradkyně respektovala, že nechci žádné umělé koktejly a tyčinky, ale jíst normální jídlo, i když v jiném dávkování a zdravější. Takže co se naší rodinné speciality týče, odeberu si pro sebe část omáčky ještě před zahuštěním a zatímco kluci dostanou čtyři nebo pět knedlíků, já si vezmu maximálně jeden a dojím se zeleninou," vysvětlila.

Byli jsme zvědaví, zda si nově nabytou figuru udržuje také sportem. "Moc se o sebe po téhle stránce nestarám. Ale někdy jdu na pilates nebo na jógu, a dělá mi to moc dobře. A je jasné, že s přibývajícím věkem toho budu muset dělat víc. Abych vám řekla upřímně, já bych se svojí postavou byla spokojená pořád a nehubla bych, já si udržuji nějakou linii jenom kvůli práci," překvapila nás herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám