Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou mu tři roky a tři měsíce a už má první placený kšeft. Starší syn Simony Krainové (51) fotil reklamu na dětský nápoj. Nabídky, aby potomka vypůjčila na focení nebo do televizního seriálu, ale dostávala modelka už dříve. Proč tentokrát svolila?

"Já nechci mít ze syna seriálového herce nebo reklamního panáka, proto jsem všechny nabídky doposud odmítala. Ale tady nám klient vyšel vstříc, vyhověl všem požadavkům včetně toho, že dítě není na klíček, a tak pokaždé, když bude chtít přestat, nebude na něj nikdo naléhat. Ono by to ani nepomohlo, když se Max zasekne, tak s ním nic nehne," řekla Super.cz Simona.

"Navíc tohle doma opravdu pije, takže neměl problém s tím, aby udělal ‚aaaach, to je dobrý‘ a s chutí se doopravdy napil," dodala. "Rozhodně to ale nebude pravidlem. V jeho třech letech se s ním už dá diskutovat. Umí si říct, co chce, anebo nechce dělat," upřesnila.

Za jeho honorář si rozhodně sama nebude kupovat šminky nebo z něj nebude příspěvek na dovolenou. "Zakládám mu jeho vlastní účet a až bude dospělý, tak si s ním bude moct dělat, co bude chtít. Ale jestli přijde v patnácti, abych mu z toho dala peníze na mopeda nebo na to, aby zval někam holky, tak to určitě ne," smála se.

U focení byl i tatínek Karel Vágner, který měl Maxe na starosti, když byla na place jen maminka. Menšího Bruna zatím hlídala teta. "Kdyby tady byl i on, to už bychom byli jako ve zvěřinci," uzavřela Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám