Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka moderátora Leoše Mareše (47) je zase single. Po velmi krátkém vztahu se Monika Marešová (49) rozešla s podnikatelem Lubošem Holubem. V minulosti se krásné Monice stávalo, že muž nevydýchal medializaci vztahu. Tentokrát bylo vše jinak. Monika necítila, že to je ten pravý.

"Scházeli jsme se, a záhy zjistili, že z toho nic nebude. Novináři nás nachytali v začátku, během krátké chvíle to pak skončilo," řekla exkluzivně Super.cz Marešová, která právě dnes slaví 39. narozeniny.

"Musí fungovat chemie, pokud nefunguje, tak to nemá smysl. Lásku člověk potřebuje, ale ne za každou cenu," upřesňuje Monika, která veškerý volný čas věnuje svým synům Jakubovi a Matějovi.

"Nejsem, myslím, ve vztazích náročná, i když samozřejmě Leoš nasadil vysokou laťku. Ale je to složitější, je mi 39 let, mám dvě děti," dodává Marešová. "Nikdy vlastně nejsem sama, protože mám kluky. Takže je to v pohodě," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám