Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I tak prestižní událost, jakou je týden módy v Londýně, může mít kontroverzní nádech. Na jedné z módních show se totiž v roli modelky objevila i Katrina Darling, vzdálená sestřenice vévodkyně Kate a Pippy Middleton. Na tom by jistě nebylo nic zvláštního, kdyby touto slečnou neopovrhovala polovina Velké Británie. Vydělává si totiž jako striptérka a hojně k tomu využívá svého jména, tedy příbuzenského vztahu s rodinou Middletonových.

Třiadvacetiletá Katrina se po mole během přehlídky prošla ve zcela průsvitných minišatech. Model kompletně odhalil její poprsí, alespoň klín zůstal ukrytý pod kalhotkami tělové barvy.

Útlá brunetka s několika tetováními se prezentuje jako burleskní tanečnice a se svým představením vystupuje i za hranicemi Anglie. Svléká se donaha, ale na nejintimnějších místech bývá zakryta drobnými státními symboly. Ani korunka na hlavě obvykle neschází.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám