Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simonu Krainovu (51) rozhodně zarytí odpůrci modelingu nemohou nařknout z toho, že by své mladé svěřenkyně ze soutěže Czechoslovak TopModel trápila hlady.

Super.cz byl během focení kampaně nadcházejícího ročníku, kde známá modelka třem nejúspěšnějším účastnicím minulého ročníku objednala pět obrovských pizz o průměru osmdesát centimetrů. A dívky v čele s vítězkou Kateřinou Kozlovou tuto kalorickou bombu kupodivu zbaštily. „Naše holky rozhodně nemají problém s anorexií," komentovala s humorem Krainová, která raději zobala salát s nízkotučnou zálivkou. „Ne, ale teď vážně, kdybych věděla, že naše dívky mají problémy s váhou, tak bych to řešila. Tohle byl ale výjimečný případ, tak jsem holkám dovolila ’junk food‘," uvedla Simona.

Focení nové kampaně soutěže trvalo opravdu celý den a ředitelka soutěže modelek byla s výkony svých svěřenkyň spokojená. „Holky fungovaly před objektivem jako naprosté profesionálky, vůbec se jim nemuselo nic vysvětlovat," hrdě uvádí Simona.

Známá modelka se prý nejdříve trošku bála toho, že si má stoupnout před objektiv fotoaparátu s o generaci mladšími dívkami, obava ji prý ale brzy přešla. „Byla to pro mě výzva, byla to trošku humorná situace - stát vedle těchto šestnáctiletých dívek. Měla jsem strach, že vedle nich budu vypadat jako jejich babička, nebo dokonce prababička, ale všichni mě uklidňovali, že výsledek se povedl," dodává s humorem sobě vlastním Simona.

Reklama

Další články

Načítám