Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Student čtvrtého ročníku divadelní fakulty AMU Adam Kraus, syn moderátora Jana Krause (70) a herečky Jany Krausové (70), je pěkný kruťas! Ujal se totiž režie představení Prší, které v rámci METROpolitního léta od třetího července uvede Studio DVA na Letní scéně na pražském Vyšehradě. A jak se nám jeho herci, nevlastní otec Karel Roden (61), nevlastní strýc Marian Roden i matka svěřili, umí být dost drsný a tak se často hádají.

"Maminka mě přijímá skoro nekriticky. To u Karla Rodena je to jiné. Nerespektuje mě tak zbožně, jako maminka. Tam je druhý extrém. Někdy jsou okamžiky, kdy se mu to nelíbí a zasekne se: Takhle to nebude!" popsal situaci Adam Kraus. Karel Roden to vidí podobně. "Někdy si říkáme věci upřímněji a nikam se dál neposuneme. Vždycky je to ale ku prospěchu věci," řekl Super.cz Karel Roden. Jeho žena a Adamova maminka to potvrzuje. "Doma bych Adama tolik neposlouchala. Je docela autorativní," svěřila nám se smíchem.

Kromě tohoto představení se během osmého METROpolitního léta objeví další plejáda slavných tváří. Od 19. června se v Divadle Palace budou objevovat Kryštof Hádek, Eva Holubová, Maroš Kramár a další herci v groteskním příběhu Soukromý skandál. Od 1.července bude zase v Divadle Hybernia excelovat Ivana Chýlková v muzikálu Hello, Dolly! Během divadelního festivalu se objeví se svými hrami i Iva Janžurová, Milan Lasica či Milan Kňažko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám