Hlavní obsah
Článek

Slavná modelka Heidi Klum (40) má sice pořád výstavní křivky, ale stále více se věnuje mateřským povinnostem. Plodná kráska je tak často k vidění obklopená houfem dětí.

Čtyřnásobnou maminku s vizáží Heidi Klum by chtěl mít doma nejeden tatínek. Nejenže skvěle vypadá, ale také se dokáže o své potomky postarat. Pro Heidi nemají slabost jen pánové, ale také děti, které se kolem ní pohybují ve velkém. Kromě vlastních potomků jí často dělají společnost i jejich kamarádi, a tak módní ikona občas vypadá jako učitelka mateřské školy na procházce.

V losangeleských ulicích byla spatřena s dcerami Helene (9) a Lou (4), ale společnost jim dělaly další tři dívky, které měla modelka pod dohledem. S početnou smečkou má totiž bohaté zkušenosti, protože má doma ještě dva syny.

Poprvé se Klum stala maminkou ve 30 letech, kdy porodila dceru Helene. Jejím otcem je miliardář Flavio Briatore. Ještě během těhotenství však poznala zpěváka Seala, s nímž si poté kromě nejmladší Lou pořídila i syny Johana (7) a Henryho (8). Jejich rodinná idylka však nedávno skončila a slavný pár je v rozvodovém řízení. Heidi si po manželské krizi začala románek s bodyguardem Martinem Kristenem, ale ten neměl dlouhé trvání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám