Hlavní obsah
Článek

Senzacechtivá umělkyně se zálibou ve výstřednostech se stále pokouší šokovat v odvážných kostýmech, přestože její éra je už dávno pryč. Lady Gaga se ovšem nevzdává a věří, že ještě neřekla své poslední slovo.

Před pěti lety byla Lady Gaga na vrcholu a její hity jako Poker Face a Paparazzi si pobrukovali i ti, jimž je taneční hudba naprosto cizí. Americká zpěvačka se stala celosvětovým fenoménem, sbírala jedno ocenění za druhým, a její jméno patřilo na internetu k nejvyhledávanějším slovům.

Lady Gaga byla nejen interpretkou a zároveň i autorkou chytlavých skladeb, ale díky bizarním kostýmům byla nepřehlédnutelnou ozdobou společenských akcí. Později ovšem začala příliš tlačit na pilu, ukázala se zcela nahá, a její kontroverzní outfity zevšedněly.

Loni se Lady Gaga vrátila na scénu s třetím albem Artpop, které ovšem zůstalo ve stínu jejich dřívějších nahrávek. Zatímco debutu The Fame z roku 2008 se celosvětově prodalo 15 miliónů kusů, v případě Artpopu to není ani milión. Deska nejde na odbyt, a tak se Lady Gaga snaží ze všech sil, aby ji podpořila. V době, kdy Miley Cyrus na pódiu předvádí erotické orgie, však její lascivní kostýmy nikoho neohromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám