Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iva Frühlingová snad už konečně našla životní štěstí. Po nevydařeném manželství s kolegou Richardem Krajčem (46) a vztahu s muzikantem z kapely UDG, basákem Pavlem Vrzákem, se před lety seznámila s pilotem Honzou a jejich vztah byl jako na houpačce. Nyní jsou opět spolu, a dokonce čekají miminko.

To, že se k sobě s Honzou vrátili, Iva Super.cz prozradila loni na podzim. A možná už tehdy byla těhotná, stěžovala si na nevolnosti, které tehdy přikládala viróze, a byla ještě bledší než obvykle. Už si ale prohlížela dětské oblečení v nově otevřeném VIP second handu, takže kdo ví.

Když Iva předloni slavila třicítku, celkem špatně to psychicky snášela. Odjela do zahraničí, hodně cestovala, psala nové písničky a povídky, vrátila se víc k modelingu, u něhož začínala. Navíc pronajala svůj byt, který si pořídila v Uhříněvsi, a když se vrátila do Česka, putovala s pár kufry a svými kočkami po kamarádech.

Byt už ale s Honzou zrekonstruovali, opět se do něj nastěhovali, a tak mají pro očekávané miminko zázemí. Iva, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, je teď prý moc šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám