Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá ženská postava je jiná a výrobci punčochového zboží a legín na to často zapomínají. Také už máte dost takzvaných univerzálních velikostí? Nemůžete sehnat padnoucí punčochové kalhoty či legíny? Nezoufejte. Ukážeme vám, kde je pořídíte ve všech velikostech. A předvedeme, že ať už máte jakoukoliv postavu, můžete obléct legíny a vypadat v nich famózně!

Super akce pro ženy plných tvarů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz právě přistála čerstvá kolekce punčochových kalhot a legín. Čekají na vás punčocháče ve všech velikostech i třeba speciální stahovací legíny. A dámy, které se pyšní plnými tvary, si přijdou obzvláště na své! Všechny kousky v nadměrných velikostech pořídíte se zaváděcí slevou 20 % - to se vyplatí, co myslíte? Podívejte se na novinky, které jsme pro vás vybrali, a udělejte si radost.

Stahovací legíny: Svůdná silueta v okamžiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každou ženu trápí pár nedostatků. To ale neznamená, že si nemůže dopřát komfort v podobě trendy legín! Ať už vás trápí nedostatky v oblasti bříška, boků nebo zadečku, vsaďte na stahovací a modelující legíny Livia! Díky speciální úpravě vymodelují boky, zpevní a zeštíhlí oblast pasu. A push-up efekt navíc vykouzlí pevný a krásně tvarovaný zadeček. K dostání jsou ve standardních i nadměrných velikostech.

Konečně punčochy, které padnou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sehnat padnoucí punčochové kalhoty je pro ženy s plnějšími tvary velký problém. Často se zařezávají, kloužou a nedrží tam, kde mají. Punčocháče pro plné tvary z příjemného mikrovlákna se dokonale přizpůsobí vašim proporcím. Díky širšímu pasu, vloženému klínu a plochým švům bezvadně padnou a zařídí to pravé pohodlí. Pořídíte je hned ve třech barvách!

Legíny pro pravé ženské křivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legíny jsou nyní v kurzu. Co ale není v kurzu, jsou zařezávající se gumy v pase a prádlo prosvítající skrze jemný materiál. Pokud chcete obléknout legíny a vyhnout se podobným faux-pas, oblékněte legíny v té správné velikosti a z kvalitního materiálu! Legíny Gabi jsou vyrobené ze silnějšího, perfektně krycího materiálu a pořídíte je i ve velikostech pro plné tvary!

Ani mráz vás nezaskočí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V zimních měsících se vzdávají sukní i jejich zaryté zastánkyně. Pokud také milujete typicky ženské oblečení v podobě šatů a sukní, zpozorněte! Nyní můžete ukazovat nohy za každého počasí. Silonky vás před mrazem neochrání, ale punčochové kalhoty Artic ano! Exkluzivní punčochové kalhoty jsou z vnitřní strany zatepleny česaným flísem a jsou tak ideální do chladného počasí. Díky příjemnému materiálu a zesílenému pasu budete celý den jako v bavlnce. Nedejte mrazu žádnou šanci!

Další články

Načítám