Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Růžová lady Paris Hilton (43) je známá jako dědička hotelového impéria s celosvětovou působností. Její rodiče ovšem zůstávají v pozadí.

Richard Hilton (58) patří k nejbohatším Američanům, ale zdá se, že jeho jmění si užívá jen jeden z jeho čtyř potomků. Paris mu ovšem nedělá nejlepší reklamu, protože se neustále vychloubá bohatstvím, o které se příliš nezasloužila. Utrácení jí jde totiž podstatně lépe než vydělávání peněz, proto se její tatínek musí pořádně ohánět.

Hiltonovi na rozdíl od své dcery o mediální pozornost příliš nestojí a objevují se jen na opravdu prestižních společenských událostech, mezi něž rozhodně patří i narozeniny Paris, které je čerstvých 33 let.

Maminka Kathy (54) a tatínek Richard si tuto významnou událost nenechali ujít a jako sponzoři divoké akce, na niž oslavenkyně dorazila bez kalhotek, potěšili gratulanty. Ti byli často překvapeni, že jde o celkem nenápadný postarší pár, který nemá zálibu ve výstřednostech.

Hiltonovi spolu mají čtyři potomky, z nichž nejstarší Paris z vlivného jména vytřískala pochopitelně nejvíc. Její sestra Nicky (30) a bratři Barron (24) s Conradem (19) nemají ani společně na svědomí tolik skandálů jako růžová Barbie se stejným příjmením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám