Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nejúspěšnějších českých modelek New York Fashion Weeku byla bezpochyby vedle Karolíny Kurkové či nové tváře agentury Elite Margity Žuchové nádherná třiadvacetiletá blondýnka původem z Brna Hana Jiříčková.

Předváděla jen pro vybrané a prestižní návrháře, jakými jsou Jason Wu, Carolina Herrera, Oscar de la Renta či Ralph Lauren. I co se týká celosvětových kampaní, sklízí Hanka, která svoji kariéru odstartovala vítězstvím v národním finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, jeden úspěch za druhým.

Kromě již zmiňovaného Ralpha Laurena má i nové kampaně Max Mara, Juicy Couture, Tommy Hilfiger či Armani. Také se objevila na další titulce časopisu Vogue, tentokrát pro Portugalce, a francouzská edice tohoto titulu ji již zařadila mezi své stálice.

Momentálně získala i vynikající kosmetický kontrakt. Tato Češka nám v zahraničí dělá opravdu skvělé jméno a vy se můžete podívat, jak jí to sluší na aktuálních snímcích. Hance držíme palce i na milánský a pařížský týden módy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám