Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na netradiční filmovou premiéru dorazila spousta známých tváří a mnohé děti jsme před představením snímku Bella a Sebastián viděli poprvé. Sami můžete posoudit, komu jsou potomci podobní. A jestli se před fotoaparátem stydí, nebo ne.

Na pózování je zvyklý syn Bořka Slezáčka (56) Kolja, který si s tátou do společnosti občas vyrazí. "Problém mám naopak já. Včera jsem hrál charitativní fotbal, soupeř nám dal pořádně zahulit a sotva se hýbu, takže Kolju nemůžu vzít ani do náruče a i sednutí na bobek mi dá dost zabrat," prozradil Super.cz Bořek.

Čtyřletý Toník Jana Antonína Duchoslava se před foťáky trochu schovával, náladu neměla ani Sofie, dcera Petra Jákla a rosničky Romany Jákl Vítové, kterou do kina přivedl dědeček. "Jen abych ještě od mladých nedostal vynadáno, že se tady takhle fotíme," měl starosti Petr Jákl starší.

Do společnosti se šestiletou dcerou Emmou Louisou nechodí často ani herečka Monika Zoubková, která byla jako Tereza Valšíková tři roky hvězdou Ordinace v růžové zahradě. Ale to je spíš proto, že má doma ještě mladší Stellu Marii, takže má hodně starostí.

Reklama

Další články

Načítám