Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletá rodačka z jižní Floridy Ashley Slaton se věnuje téměř výhradně focení kolekcí plavek a spodního prádla. Při pohledu na její fotografie není potřeba vysvětlovat důvody. Vnadná brunetka sama o sobě říká, že je velmi společenská a plná energie, což je na jejím těle i vidět. Jejím druhým domovem je zřejmě posilovna, jelikož udržet si takto pevné štíhlé tělo není jen tak.

Ashley s přírodním poprsím velikosti 34C a výškou 170 centimetrů je podle svých slov hrdá na to, že má tolik práce. V dotazníku modelingové agentury o sobě také prohlašuje, že je spořádaná a spolehlivá. Její rozvrh je prý velice flexibilní a nedělá jí problém cestovat.

„Miluji pláže a plavby lodí, ráda poznávám nové lidi a zkouším nové věci. Zbožňuji své přátele a rodinu víc než cokoli jiného. Jsem jedináček a moji rodiče jsou naprosto úžasní. Jsem typická dívka, co má ráda nakupování a cestování,“ prozradila o sobě Ashley pro magazín Strobe.

S mladičkou modelkou je zřejmě radost fotit, jelikož jsou na ni samé kladné ohlasy. Například právě magazín Strobe, který s ní spolupracoval uvedl: „Ashley Slaton je obrazem dokonalosti. Fotili jsme s ní jeden celý den a musíme říct, že to bylo málo. Ona je jednou z nejlepších modelek, se kterými jsme kdy pracovali.Na konci dne to bylo opravdu smutné loučení. Ashley přišla na focení výborně připravená a měla perfektní přístup. Doufáme, že s ní budeme spolupracovat ještě mnohokrát.“

Reklama

Další články

Načítám