Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na bývalé partnerce Johnnyho Deppa se čas opravdu nehezky podepsal. Před dvaceti lety patřila k nejžádanějším ženám světového šoubyznysu, ale v jednačtyřiceti vypadá naprosto ztrhaně.

Rozchod s hollywoodskou hvězdou Vanesu Paradis nepříjemně ovlivnil a krása bývalé modelky začala značně uvadat. Před dvaceti lety by si málokdo odvážil pomyslet, že v nejlepších letech bude její osobní kouzlo pryč.

Blondýnka s charakteristickou mezerou mezi předními zuby v poslední době výrazně změnila svou image, snad aby se definitivně odpoutala od minulosti. Ještě loni měla svou tradiční barvu vlasů, ale na nedávném vystoupení v Paříži se předvedla s tmavými kudrnami, které zvýraznily její vadnoucí tvář. Pamětníci její největší slávy se tak nestačili divit, jak jim jejich idol chřadne před očima.

Vanessa Paradis odstartovala kariéru zpěvačky už ve 14 letech, kdy bodovala s písní Joe le taxi. Její sláva brzy přerostla hranice rodné Francie a z písně Be My Baby byl v roce 1992 mezinárodní hit. Legendární skladbu pro ni napsal její tehdejší přítel, rocker Lenny Kravitz.

O slavné partnery neměla Vanessa nikdy nouzi a 14 let strávila po boku Johnnyho Deppa, s nímž má čtrnáctiletou dceru Lily Rose a jedenáctiletého syna Jacka. Rodinka snů se ovšem před dvěma lety rozpadla, což dříve krásné Vanesse přidělalo vrásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám