Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Někdejší hvězda sportovních přenosů a legenda mezi komentátory Štěpán Škorpil (68) se ani dnes, kdy už ho nevídáme na obrazovce České televize, nenudí. Svůj neuvěřitelný dar řeči využívá momentálně v rámci sportovních přenosů televize Eurosport, kde mimochodem působí i jeho osmadvacetiletý syn Michal, rovněž sportovní komentátor.

Vedle televize má osmašedesátiletý otec tří dětí hodně dalších aktivit. Třeba moderování plesů. Jeden takový na téma sportu uváděl právě nedávno ve slezské Vendryni. Moderátorskou partnerku mu dělala mimochodem slezská rodačka, šansoniérka Renata Drössler (60), která v rámci večera oblažovala účastníky plesu svými šansony.

"Za společnost a profesionalitu pana Škorpila jsem byla vděčná. Přeci jen jsem spíš zpěvačka než moderátorka, takže jsme se dohodli, že on bude víc mluvit, a já víc zpívat. Byl to příjemný večer. Pan Škorpil neztratil nic ze svého šarmu a je to obrovský profík,“ prozradila Super.cz Renata, která již dnes večer potěší všechny fanoušky v pražské Salmovské literární kavárně svým pravidelným recitálem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám