Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Moderní plastika již dávno není výsadou jen celebrit. Ale na některých celebritách je provedený zákrok téměř k nepoznání.

Klinika celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klíčem k přirozenosti je správný výběr plastického chirurga a kliniky. Není mnoho celebrit, které by neměly ve svém telefonním seznamu číslo na Kliniku Yes Visage nebo přímo kontakt na některého z jejich lékařů. Zeptali jsme se proto primáře MUDr. Miroslava Krejči z této kliniky, jaké jsou nejčastější zákroky celebrit.

Nová prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prsa jsou nejen velmi častým zákrokem plastiků, ale z hlediska médií také u celebrit nejvíce sledovaným. Ženská prsa jsou symbolem ženské krásy a ve světě šoubyznysu mohou navíc pomoci i k úspěchu. Jejich úprava vede vždy i ke zvýšení sebevědomí. „Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává zvětšení prsou,“ potvrzuje i primář plastické chirurgie Kliniky Yes Visage MUDr. Miroslav Krejča a dodává: „Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, pak je potřeba zvolit zkušeného plastického chirurga.“ Z těch, kdo se nově objevili na konzultaci u primáře Miroslava Krejči, byla i známá topmodelka Simona Krainová. Avšak co bylo důvodem této návštěvy, je tajemstvím.

Hubená postava na druhý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Dalším nejžádanějším zákrokem je liposukce, tedy přesněji laserová liposukce SlimLipo,“ pokračuje ve výčtu zákroků primář Miroslav Krejča. SlimLipo je nejmodernější, nejšetrnější a hlavně nejpopulárnější liposukce, kterou současná estetická medicína nabízí. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a navíc sama vypíná kůži, a nevznikají tak kožní převisy. Ale hlavně nevyřadí z běžného života, a to je důvod, proč je o SlimLipo na Klinice Yes Visage mezi celebritami veliký zájem. Zájmu se však těší i Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, která má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami. To mohou potvrdit i Simona Krainová, Kateřina Brožová, Alice Bendová, Miss Kateřina Sokolová nebo třeba Eliška Bučková.

Mládí z rukou profesionálů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Péče o mladistvý vzhled je mezi celebritami téměř nutností, a proto není překvapením, že facelift je dalším z populárních zákroků. „Plastika obličeje sice nezastaví proces stárnutí, ale jeho projevy můžeme zmírnit a oddálit o několik let. Navíc naši klienti oceňují výběr z mnoha variant moderních postupů, které jsou rychlé, s minimální invazivností a hlavně velmi přirozeným výsledkem,“ potvrzuje primář Miroslav Krejča. Velkému zájmu se na Klinice Yes Visage těší také moderní technika úpravy víček, která umožňuje provést korekci ambulantně, za mnohem kratší čas, pouze v místním znecitlivění, s rychlým hojením a omezením viditelných jizev. To zaujalo i herečku Alici Bendovou.

Jde to i bez skalpelu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není to však jen plastika u primáře Krejči, co přivádí celebrity na Kliniku Yes Visage, ale také moderní zákroky estetická dermatologie pod vedením primářky MUDr. Moniky Kavkové. Jednoduchost a přirozený výsledek je tím, co v Yesu oceňují české krásky jako Simona Krainová, Iva Kubelková, Tereza Kerndlová nebo třeba Alice Bendová. Profesionální estetická dermatologie umí pomocí laserů, výplní na bázi kyseliny hyaluronové, případně aplikace botulotoxinu řešit většinu problematických míst ve tváři. Od jemných až po hluboké vrásky, povadající místa nebo naopak zakulacené tváře i obtížný podbradek. Také nevýrazné rty a kontury nebo třeba kruhy pod očima. „Veliké oblibě se těší také YES Lifting, tedy facelift bez použití skalpelu, kdy lze pouze pomocí vpichů tenkých kanyl „zavěsit a upevnit“ povadající obličej tak, aby získal zpět jasné, mladistvé a pevné kontury. Vše se tedy obejde bez odřezávání kůže, bez jizev, bez bolesti a hlavně s okamžitým výsledkem,“ vysvětluje MUDr. Kavková.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete i vy nová prsa, mladší tvář nebo hubenou postavu? Vyhrajte si svou proměnu od stejných profesionálů jako celebrity. Soutěžte o proměnu se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám