Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak to je mazec! Bývalá hvězda filmů pro dospělé Robert Rosenberg (49) byl v sobotu kontrolován v Praze ve Vysočanech za volantem, jestli náhodou neřídí pod vlivem návykových látek. A vůbec nedopadl dobře. Speciální přístroj mu orientačním testem totiž naměřil marihuanu a kokain v těle. Policisté mu proto sebrali řidičák, což ale evidentně nehodlá respektovat a bude klidně jezdit bez papírů. „Teď zrovna jedu. I kdyby mě zastavili, nemůžou mi nic udělat,“ řekl Super.cz překvapivě Rosenberg.

K události došlo v sobotu kolem páté hodiny. Zatímco většinou jde o test takzvaným líznutím, na Rosenberga, známého to požitkáře, si strážci zákona přivolali rovnou specializovaný vůz s měřicími přístroji, které drogy v těle odhalí přesněji. A nevyvázl s čistým štítem.

„V sobotu v 16:51 policisté skutečně řešili takový případ. Česky hovořící osmatřicetiletý muž byl podroben zkoušce na přítomnost omamných a psychotropních látek. Výsledek byl pozitivní a z toho důvodu je muž nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uvedl pro Super.cz pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan. Rosenbergovi nyní hrozí rok vězení.

„Řidič se po testu navíc dobrovolně podrobil krevní zkoušce. Na její výsledky se čeká,“ oznámil nám zdroj.

Vyjádření Roberta Rosenberga přineseme již brzy!

Reklama

Další články

Načítám