Hlavní obsah
Článek

Oslava miliardářky Paris Hilton (43) je vždy velkolepou událostí. Nezáleží na tom, zda se dožívá životního jubilea. Její narozeniny jsou totiž každoročně ostře sledovanou akcí.

Milovnice růžové barvy a ztělesnění Barbie si díky zámožným rodičům může dovolit pořádnou párty, na niž se celý rok vzpomíná. Paris Hilton si už na dárečky moc nepotrpí, protože si kdykoliv může udělat radost rozhazováním rodinných peněz. Narozeniny jsou pro ni především příležitostí ke zviditelnění se.

Čerstvá třiatřicátnice musí pokaždé slavit v nových šatech na míru a tentokrát dost nepřekvapivě zvolila model ve své oblíbené barvě. Což o to, šaty to byly moc hezké, ale pro známou rebelku na první pohled nedostatečně provokativní. Hilton si ovšem dokázala poradit po svém a princeznovský model povýšila na erotický outfit. Na narozeninovou oslavu si totiž nevzala kalhotky a hosty se o tom rozhodla náležitě přesvědčit.

Mezi gratulanty se tak pohybovala jako hvězda filmů pro dospělé a při ladné chůzi velice nenápadně odhalovala svůj klín. Doufejme, že mezi narozeninovými dárečky bylo i nějaké spodní prádlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám