Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je Dominika Kadlčková (34) přírodní blondýna, má na rozdíl od jiných plavovlásek tu výhodu, že vypadá skvěle i bez líčidel. Důkazem toho jsou zbrusu nové fotky pořízené pro modelčinu novou modelingovou agenturu.

Nejenže si Dominika může před objektiv fotoaparátu stoupnout bez make-upu, ale s klidným svědomím si může dovolit odložit i svršky. Na modelčině těle, oděném do účelové podprsenky a tang, neodhalíte jedinou nedokonalost.

Není bohužel příliš příležitostí, jak tohle božské tělíčko spatřit v Čechách. Kráska totiž odjíždí za prací většinou do zahraničí. „Občas se tu nějaká zajímavá nabídka naskytne, právě zítra fotím editorial s jedním známým fotografem, ale spíš pracuju v zahraničí," říká Kadlčková. Modelka, která se proslavila jako herečka v seriálu Ulice, se chystá vrátit do Milána. „Právě jednáme o detailech s jednou agenturou s dlouholetou tradicí. Musím to skloubit se školou a se svým mužem, aby nic a nikdo nestrádal," říká Dominika, která žije s fotbalistou Jiřím Böhmem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám