Hlavní obsah
Článek

Bývalý sukničkář a zarputilý odpůrce manželství, který se ani po padesátce necítil být dostatečně připravený na potomky, se na den svatého Valentýna stal poprvé otcem. Jeho přítelkyně Lauren Silverman mu porodila syna Erica. A stejně jako dlouho nevybouřený zpěvák Robbie Williams po narození dcery Theodory i on jako otec zjihl a poznal zcela nový rozměr slova milovat. „Nikdy jsem netušil, kolik lásky a hrdosti může člověk cítit,“ přiznal Cowell.

Dojemná slova známý porotce pěveckých a talentových show v USA a ve Velké Británii napsal k černobílé fotografii, kterou sdílel se svými fanoušky na Twitteru. K dalšímu společnému obrázku s Lauren a synem pak dodal: „Maminka, táta a Eric. Aktuálně dvoudenní.“ A ke snímku samotného chlapce pyšně připsal: „Tady můžete vidět, jak krásný malý Eric je.“

Podmínky, za jakých dítko přišlo na svět, byly však mírně řečeno netradiční. V době, kdy bylo zplozeno, byla Lauren vdaná za Cowellova kamaráda Andrewa a až po několika měsících došlo na rozvod.

Movitý věčný mládenec Simon Cowell byl v USA velmi žádaným zbožím a uhnat se jej snažila spousta veřejně známých i neznámých krásek. Mezi jeho partnerky patřily například zpěvačka Sinitta, herečka Terri Seymour, vizážistka slavných Mezhgan Hussainy či zpěvačka a sestra Kylie Minogue Danni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám