Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná zpěvačka Kamila Nývltová brázdila kopce v Žacléři při své týdenní dovolené. A že skutečně ve sjezdu na snowboardu byla jemnost krásné Kamily ta tam, to mohli vidět všichni lyžaři a snowboardisté, kteří trávili posledních několik dní na stejné sjezdovce. Vždy křehce působící tělo zpěvačky se mrštně pohybovalo v rytmech psaných svahem. Trénuje snad, aby byla jako naše aktuální zlatá olympionička Eva Samková?

„Moc se vždycky těším, už jsme tu podeváté. Jezdila jsem na toto místo s našima jako malá na jarní prázdniny a nyní na Trutnovsko jezdím také s přítelem Tomášem. Nevím, čím to je, ale je tu krásně. Je tu vše, co potřebuji - moje rodina, brácha, přátelé, krásná hospůdka, kiosek, upravený svah, skvělý personál a hlavně klid," vyznala se Kamila.

Pod lyžařskými brýlemi, helmou a zimním lyžařským oblečením by křehkou Kamilu asi nikdo nehledal. Když ale dojela z kopce, sundala brýle a chystala se na nasednutí na vlek s prknem, nahrnuly se k ní děti z lyžařské školy a bylo po soukromí. Musela odložit své snowboardové náčiní a rozdávat podpisy. Fotografování s dětmi ji též neminulo.

„Nevadí mi to, mám sice volno, ale tohle prostě patří k mé práci a děti měly radost. Aspoň budu mít další fanoušky. Asi nepotkávají zpěvačky na snowboardu každý den. Bylo to moc fajn,“ prozradila Kamila.

Tu čeká docela dost práce, před kterou potřebovala načerpat trochu sil. "4. března mám křest videoklipu, který mi natočil Vašek Noid Bárta k písničce Je to hřích, kterou i napsal. Mnoho konkurzů, výběrová kola, semifinále a finále pěvecké soutěže Česko zpívá, natáčení zbrusu nového singlu, kde budu zcela jiná Kamila," vypočítala Kamila.

„Stále mě všichni řadí do kategorie muzikálová zpěvačka. Je to jasné a já to chápu a vůbec se za to nestydím. Naopak jsem pyšná, co vše jsem dokázala, muzikál je moje velká práce. Hlavní role, které jsem hrála, se mi nedají odpárat, a ani bych to nechtěla. Všechno, co jsem zpívala a hrála na muzikálových prknech, mě hodně posunulo dál a muzikál budu i nadále dělat, protože mě velmi baví. Ale přece jen bych chtěla i svoji sólovou dráhu. Uvidíme, pracuji na tom,“ řekla Kamila.

Nyní ji můžete vidět v muzikálech Aida, Mata Hari a Quasimodo a dětské hudební komedii Sněhurka a sedm závodníků. Na podzim se také vrací nesmrtelná Kleopatra, kde se Kamila opět představí v roli hrdé královny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám