Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) se objevila na Plese v Opeře v šatech, které pár dní předtím na jiný galavečer oblékla zpěvačka Míša Nosková (41). A faux pas bylo na světě. Zorka nám prozradila, jak k tomu vlastně došlo.

"Byl to pořádný trapas, to je jasný. Stalo se to tak, že moje kamarádka, která je majitelkou salónu, ze kterého jsem šaty měla zapůjčené, Míšu neznala. Když si šaty půjčovala, majitelka netušila, že by ji v nich někdo mohl fotit do novin. Byly jsme z toho špatné, ale svět se nehroutí, jdeme dál," řekla Zorka na přehlídce, kterou moderovala.

Super.cz přiznala, že má nyní pár kil navíc a bude se muset snažit s tím něco dělat. "Je to tak. Přibrala jsem. Mám nahoře čtyři kila. Není to moc, ale musím s tím něco udělat, necítím se dobře. Až dopíšu bakalářku, kterou mám v hlavě na prvním místě, začnu cvičit, soustředit se na to, co jím," prozradila Zorka.

Dobře si je vědoma, co za kily navíc stojí. "Vůbec nemám čas řešit jídlo. Buď moderuju, nebo jsem v rádiu, píšu bakalářku nebo jsem ve Snídani s Novou. Jím, co mi přijde pod ruku, abych neměla hlad, a do toho nechodím cvičit. Takže to bude ten důvod," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám