Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nestydatou jednadvacetiletou zpěvačku stále ještě nezavřeli do polepšovny či léčebny, a tak dále zkouší, co všechno je publikum ochotno snést. Její nejnovější show potěší zejména fanoušky erotiky.

Vypláznutým jazykem a lascivními gesty proslulá zpěvačka dostála své pověsti a turné odstartovala se všemi svými charakteristickými znaky. Nechyběly tak kopulační pohyby, zaříznuté kalhotky ani vrtící se pozadí. Bývalá hvězda dětského seriálu Hannah Montana tak všem dokázala, že je plnoletá, a může si dělat, co uzná za vhodné.

Svým perverzním vystoupením poctila kanadský Vancover, který se jako první dočkal nové várky oplzlostí. Miley očividně na svých kostýmech šetřila materiálem, a mohla si jich tak dovolit rovnou dvanáct. Většina z nich však působila jako z erotického klubu nižší třídy.

Koncert uspokojil nejen příznivce laciné hudební produkce, ale především devianty, kteří sotva zletilou zpěvačku považují za nový sexuální symbol. Miley jim ochotně vyšla vstříc a působila jako na castingu Roberta Rosenberga. Její nohy se u sebe sešly jen výjimečně a ruku měla permanentně v rozkroku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám