Hlavní obsah
Článek

Loni v červnu plnila stránky novin manželská krize herečky Terezy Kostkové (47) a jejího muže, režiséra Petra Kracika, s nímž má sedmiletého syna Toníka. Média přinášela nové a nové důkazy o tom, že pár už spolu nesdílí společnou domácnost a každý sám odjel na dovolenou. Tereza do Francie, Petr si užíval tantrické masáže na Bali.

Kostková vždy udržela dekórum a k soukromí se nijak nevyjadřovala, a když už, tak vyhýbavě. Na konci léta to už ale začalo vypadat, že se vše urovnalo. "Jsem velmi spokojená. Nepřetvařuju se, jsem šťastná. Ani bych nikam nelezla, nejstrašnější je křeč. Jsme všichni spokojeni v původní sestavě. Žádné nové členy jsme nepřivítali," řekla tehdy Super.cz.

S manželem jsme ji ale další dlouhé měsíce nikdy společně nepotkali, až nyní. O víkendu měla Tereza premiéru divadelní hry Úhlavní přátelé, v níž hraje spolu s Miroslavem Vladykou, Radkem Holubem a Nelou Boudovou (56), o které jsme již informovali v souvislosti s Boudové nepřehlédnutelným dekoltem.

A když hra skončila, na Terezu už čekal manžel, dokonce v košili sladěné s jejím kostýmkem, do něhož se po děkovačce převlékla. A jejich řeč těla jasně hovořila o tom, že už jsou si opět blízcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám