Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před téměř šesti lety se podruhé narodil. Tehdy mu lékaři voperovali trojnásobný by-pass srdce a od té doby neslaví jen kulatiny, protože ví, že za každý rok ve zdraví je třeba být vděčný. "Mému tátovi už bude devadesát, tak bych tady taky rád pobyl dost dlouho, abych stihl vychovat nejmladšího syna," svěřil muzikant Michal Pavlíček, jenž oslavil osmapadesáté narozeniny.

Pavlíček má totiž dva dospělé syny, Honzu a Michala, z prvního manželství, a s druhou manželkou Karolínou Husákovou si pořídil na "stará kolena" ještě dalšího potomka Matyáše. Tomu bude v létě teprve sedm. A narozeniny oslavil Pavlíček právě se dvěma ze svých kluků. S Honzou a malým Matyášem vyrazil na kluziště, kde ochutnal také první narozeninový dort, se kterým za ním dorazili ze štábu seriálu Cesty domů, pro který složil úvodní znělku.

"Jsem šťastný, mám úžasnou ženu a mrňouse, který mě nabíjí. Takže si přeju hlavně to zdraví," svěřil zakladatel kapel jako Stromboli, Pražský výběr nebo BSP. Po odpolední improvizované oslavě ho pak čekal ještě večírek s rodinou, na příští týden chystá párty pro přátele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám