Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co musela Agáta Prachařová (38) překousnout, že se v pokračování snímku Bony a klid její manžel podle scénáře musel objímat a líbat s krásnou aktuální Českou Miss Gabrielou Kratochvílovou (34). A teď přichází další zkouška ohněm.

Režisér Karel Janák, tvůrce úspěšných komedií Snowboarďáci a Rafťáci, se vrací ke svému oblíbenému žánru. A v komedii 10 pravidel jak sbalit holku dostal roli, i když nikoli hlavní, také Jakub Prachař (40). A jak už je patrné z názvu, nouze nebude o milostné scény.

Jakub vyfasoval opravdu rajcovní kočičku. Film se sice na plátnech kin objeví až 20. března, ale Super.cz již nyní získal záběry, kde se Prachař líbá s pořádně rajcovní kočičkou, mladou slovenskou herečkou Kristínou Svarinskou. Tak budeme spolu s Agátou doufat, že jejím půvabům odolal.

A o čem vlastně film je? Podle režiséra především o tom, jak nám vztahy dokáží komplikovat život a jak z toho se ctí a bez zlomeného srdce vybruslit. Hlavní hrdina Marek, jehož hraje Matouš Ruml, známý jako Lexa ze Sitcomu Comeback, se zajímá především o hvězdy a horoskopy.

Pak se ale beznadějně zamiluje a jeho přátelé se rozhodnou povolat na pomoc Markova otce, úspěšného vydavatele řady bestsellerů na téma Jak získat ženu. Marek tak pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie.

V dalších rolích uvidíme Jana Dolanského a Terezu Nvotovou, tatínka a vydavatele vyhlášených 10 pravidel vytvořil Miroslav Donutil (73).

Reklama

Další články

Načítám