Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Čokoládová kráska Melanie Brown (38) byla za rebelku už v dobách kapely Spice Girls. Teď se ukázalo, že dámská společnost je pro trojnásobnou maminku vítaným zpestřením nudného rodinného života.

Mel B se vyrazila slunit do Austrálie a na pronajaté jachtě doufala, že její radovánky neopustí palubu. Zpěvačka však byla přistižena ve chvílích, kdy měla opravdu nezvykle blízko ke svým dvěma kamarádkám. Žhavé dívčí trio v bikinách tak předvedlo show jako ze striptýzového baru.

Během opalování se holky nejspíš nudily, a tak se rozhodly, že si dovolenou pořádně okoření. Po vzájemné masáži došlo na podrobné prozkoumávání rozpálených těl včetně ňader a Mel B nakonec skončila v obětí se svou kamarádkou, s níž předvedla žhavou líbačku. Pikantní na jejím dobrodružství je ovšem to, že na jachtě byl přítomen i její druhý manžel Stephen Belafonte, který měl očividně jiné věci na práci.

Bývalá členka kapely Spice Girls si už s muži užila své, a tak jí ženská náruč není cizí. Mel B je trojnásobnou matkou a každé dítě si pořídila s jiným mužem. Nejslavnějším z tatínků jejích potomků je hollywoodský herec Eddie Murphy, s nímž má šestiletou Angel Iris.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám