Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka a výtvarnice Chantal Poullain patří k ženám, které jsou krásné i s přibývajícími léty. Je za její rozzářenou tváří nový milenec?

Bývala manželka Bolka Polívky je celý život plná optimismu a dobrou náladu šíří kolem sebe. Na její tváři tak není znát, že letos oslaví 58. narozeniny. Chantal se rozhodla, že čas začne ignorovat, což se jí podařilo naplnit. „Nemám ráda hodinky, už deset let je nenosím. Nerada ten čas vidím,“ tvrdí všestranná umělkyně, která se začala věnovat i sochařství.

Chantal Poullain září na všechny strany, jako kdyby měla v srdci nového muže. „Já jsem vždycky trošku zamilovaná. Až to budu chtít říct, že jsem našla tu pravou osobu, tak to budou všichni vědět,“ bude nestárnoucí dáma mlžit v pondělním Top Star magazínu a dodá, že rozhodně nemá slabost pro zajíčky: „To je věc, které neporučíš, kdo přijde do tvého života, vždycky jsem měla starší partnery. Pro starší ženu musí být strašně těžké mít mladšího, hlavně psychicky.“

Rodilá Francouzka nevylučuje, že se jednou do své vlasti trvale vrátí. Prozatím ji však v Česku drží syn Vladimír, který podědil umělecké sklony po ní i svém otci Bolku Polívkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám