Hlavní obsah
Článek

Filmoví kritici žasnou nad jeho hereckým talentem, ženy zase omdlévají při představě, že by se s ním mohly milovat. Téměř dokonalý Leonardo DiCaprio (49) má samozřejmě také řadu nedokonalostí. Prozradil například, že mu chybí jakýkoli smysl pro zpěv. Má prý příšerný hlas a diváky by svým zpěvem vyděsil.

Málokdo tuší, že měl Leonardo hrát hlavní roli v muzikálu Moulin Rouge po boku Nicole Kidmanové. Jenže právě kvůli pěveckým neschopnostem byl nahrazen neméně talentovaným hercem a vynikajícím zpěvákem Ewanem McGregorem. Stačilo prý, aby DiCaprio zanotoval režisérovi snímku Bazi Luhrmannovi (s nímž točil jeden ze svých prvních filmů Romeo a Julie), a bylo jasné, že roli nedostane.

„Abych byl upřímný, nejsem zrovna dobře vybavený pro muzikál. Jednoduše proto, že si myslím, že mám docela otřesný hlas… Vedli jsme přátelský rozhovor (s Bazem Luhrmannem) a byli jsme tam jen my dva a pianista, snažili jsme se spolu zpívat. Nešlo to. Myslím, že jsme zkoušeli píseň Lean on Me, a když jsem se dostal do vysoké tóniny, tak mě zastavil a řekl: ‚Nevím, zda by měla tahle konverzace vůbec pokračovat,‘ “ přiznal Leonardo v rozhovoru pro magazín Variety.

Baz Luhrmann má ale slabost pro Leonardovo herecké umění, takže když role nevyžaduje zpěv, obsadí ho vždy rád. A stalo se tak i loni, kdy mu svěřil hlavní roli v romantickém dramatu Velký Gatsby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám