Hlavní obsah
Článek

Jen o vlásek unikla kruté smrti famózní soulová zpěvačka Joss Stone (24). V blízkosti jejího odlehlého venkovského domu v hrabství Devon totiž britská policie v úterý zatkla dva ozbrojené muže (30 a 33), kteří se jí podle všeho chystali nejen oloupit, ale i zavraždit, napsal The Sun.

U zadržených, kteří jsou podezřelí ze spolčení za účelem vraždy, našli detektivové v autě dva meče nebo dýky, provaz a pytel na mrtvoly. Kromě toho u sebe měli detailní plány a letecké snímky zpěvaččiny usedlosti.

Policejní mluvčí uvedl, že na podezřelý vůz upozornili místní obyvatelé. „Policisté přijeli na místo asi v deset dopoledne a následně zatkli dvě osoby ve Fiatu Punto,“ sdělil mluvčí s tím, že případ teď vyšetřují nejlepší kriminalisté.

Lupiči by si z Jossina domu jistě měli co odnést. Deník Sunday Times ji v květnu zařadil na pátou příčku mezi nejbohatšími britskými a irskými popovými hvězdami pod hranici třiceti let. Její jmění list odhadl na 9 miliónů liber (přibližně čtvrt miliardy korun).

Nikdo ze zpěvaččina okolí nechtěl případ oficiálně komentovat, dobře informovaný zdroj pod podmínkou anonymity ale sdělil: „Dvojice byla zadržena v úterý ráno a teď jsou v celách. Policie je vyslýchá ohledně spiknutí s cílem Joss Stone opravdu vážně ublížit,“ prozradil zdroj.

Když Joss zrovna nevystupuje, žije v hrabství Devon, odkud také pochází. Zakoupila si zde zemědělskou usedlost, kterou rekonstruovala, a přiléhající pole.

Zda byla doma ve chvíli, kdy policie zatkla podezřelé, není jasné. Úspěšná mladá zpěvačka, která už stihla získat ceny Brit Award a Grammy, byla mezi vyvolenými, které Buckinghamský palác v dubnu pozval na královskou svatbu. Je totiž blízkou kamarádkou prince Williama.

Reklama

Další články

Načítám