Hlavní obsah
Článek

Celý svět snad zná bláznivou filmovou komedii Mamma Mia! se songy skupiny Abba, a tak není divu, že když se Česku podařilo získat práva k uvedení muzikálu na divadelních prknech, dělá se všechno pro to, aby čeští „náhradníci“ Meryl Streep a jejích kolegů byli perfektní. Pro hlavní roli, jak jsme již informovali, mají tvůrci hned tři slavné kandidátky (Adamovskou, Janů a Švandovou). Pierce Brosnana, který si ve filmu také zahrál, prý zase mají největší šanci nahradit Ondřej Vetchý (61) nebo táta Jakuba Prachaře!

„Pro roli Sama vážně uvažujeme mezi Ondrou Vetchým, Davidem Prachařem, Jiřím Langmajerem (57), Romanem Vojtkem (52) nebo Petrem Vondráčkem (48). Brosnan byl sice ztrhaný kritikou za zpěv a tanec, ale stejně měl jeho výkon šťávu. A tihle pánové by mohli být adekvátní náhradou,“ zní tajná informace ze štábu.

A protože jsou všichni prototypy drsného chlápka, mají šanci uspět v náročných konkurzech. U Vetchého sice trochu pochybujeme, že by roli vzal, protože nám připadá, že radši sbírá v lese odpadky po nepořádných turistech, ale jeho případné angažování by byla pecka! Poslední slovo však budou mít přímo Benny a Björn z legendární Abby, kteří již za několik týdnů rozhodnou.

Reklama

Další články

Načítám