Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená zpěvačka a talentovaná kytaristka si dlouho udržovala mladistvý půvab a zdálo se, že vyzrála nad plynutím času. To už bohužel není úplně pravda.

Lenka Filipová ještě nedávno působila stejně vitálně jako před několika desetiletími. Její vizáž se v průběhu let příliš neměnila a široký úsměv pro ni byl stejně charakteristický jako dlouhé vlnité vlasy. Nenápadná, ale uznávaná hudební hvězda ovšem v pátek oslavila své životní jubileum a i na ní už je pokročilejší věk znát.

Před rokem by ročník jejího narození odhadl málokdo, ale dnes již nezapře, že jí je šedesát let. Dříve nestárnoucí zpěvačka působí jako unavená babička a její proměna je nejvíce zřetelná při pohledu na její dceru Lenny, která je její mladší kopií. Lenka ji loni doprovodila na koncertě a působila, jako kdyby jí chtěla předat štafetu.

Filipová se však do hudebního důchodu prozatím nechystá. Její diář je stále plný a zvládá několik koncertů do měsíce. Snad proto občas vypadá unaveně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám