Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Od premiéry filmu Maska už uběhla dvě desetiletí a z ženské kultovního snímku ozdoby je stárnoucí paní. Cameron Diaz má nejlepší léta za sebou a další odvážné scény nemá v plánu.

Z filmu, v němž se Jim Carrey proháněl v zelené masce, byl v roce 1994 divácký hit, a zejména pánské části publika neunikla sexy kráska, která předvedla v krátkých šatech své dokonalé křivky. Cameron Diaz tehdy dostala svou první hereckou příležitost, kterou zúročila na maximum. Stala se jednou z nejžhavějších hollywoodských krásek a figurovala v žebříčcích nejatraktivnějších žen světa.

Tyto času jsou už ovšem pryč. Herečka přesáhla čtyřicítku a podobné role musela přenechat mladším ročníkům. Cameron navíc odsuzuje jakékoliv zásahy do lidského organismu, a tak působí ještě starší. Na přelomový snímek zavzpomínala alespoň v televizní show moderátorky Eleen DeGeneres, která si pro ni připravila překvapení. Během rozhovoru se na scéně objevil muž v přestrojení za hlavního hrdiny Masky a Diaz dostala takový šok, že ji málem museli ve studiu křísit.

Hollywoodská hvězda v minulosti zazářila ve filmu Charlieho andílci a jeho pokračování, kde vystupovala jako sexuální symbol. Její herectví je však pestřejší, o čemž svědčí nominace na Zlatý globus za role ve filmech Vanilkové nebe či Gangy New Yorku. O nabídky nemá Cameron nouzi, ale smyslné krásky už nehraje. Mnohem víc ji však trápí, že dosud nenašla toho pravého muže, s nímž by založila rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám