Hlavní obsah
Článek

Sexy symbol 90. let Pamela Anderson (46) je díky svému bujnému dekoltu oblíbená nejen u mužů, ale fandí jí in ženy. Některé by se jí dokonce rády vyrovnaly, ale originál je bohužel jen jeden.

Osmadvacetiletá Carolyn vyrostla na Pobřežní hlídce a vždycky snila o tom, že jednou bude vypadat jako její oblíbená hrdinka, která z jednodílných červených plavek vytvořila erotický fetiš. Veškeré své jmění investovala do plastických operací, které ji měly k jejímu idolu přiblížit. Výsledek se ovšem poněkud minul účinkem a Carolyn Anderson vypadá hůře, než nevydařená kopie Pamely z muzea voskových figurín.

Obdivovatelka silikonové ikony přitom za svůj sen utratila v přepočtu 700 tisíc korun, ale ani tento balík z ní Pamelu Anderson neudělal. Na fotkách sice kopíruje její pózy, ale vypadá jen jako její laciná dublérka z filmu pro dospělé. Blond vlasy, vybělené zuby a obří ňadra z ní totiž ještě dvojnici slavné herečky nedělají.

Posedlost Carolyn hraničí s psychickou poruchou. Nejenže si každých šest měsíců dopřává pravidelnou dávku botoxu, ale kvůli svému idolu si dokonce změnila příjmení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám