Hlavní obsah
Článek

Poprvé od porodu dcery Anetky se musela Iveta Vítová (40) vzdálit od svého dítěte, poprvé se zároveň objevila na mole. Českou Miss 2009 si návrhářka Blanka Matragi vybrala do týmu modelek, které v Obecním domě předvedly aktuální kolekci „Znovuzrození Fénixe“.

„Jsem úplně v pohodě, protože hlídá mamka s taťkou. Už tři telefonáty proběhly, ale jsem úplně v klidu," svěřila se nám Iveta v zákulisí před přehlídkou.

Modelka a moderátorka televize Nova stále ještě kojí, a tak se na tento den musela připravit. „Kojím, ale dokrmuji sunarem, takže je to vyřešený. Dneska vydrží i beze mě," říká s úsměvem.

Vítová během těhotenství příliš nepřibrala a hned po porodu se velmi rychle dostávala do formy. Proto pro ni nebyl problém stoupnout si čtyři měsíce po porodu na molo. „Na přehlídku spodního prádla bych se necítila. Ty šaty jsou tak hezký a dobře šitý, že spoustu věcí odpustí. Kdybych tam měla nějakou nedokonalost, jakože ji mám, tak ty šaty ji krásně schovají," možná až zbytečně sebekriticky uvádí Iveta.

Reklama

Další články

Načítám