Hlavní obsah
Článek

Teprve třináctiletá Kateřina Kozlová se stala na konci loňského roku vítězkou modelingové soutěže Czechoslovak TopModel, čímž se jí otevřely dveře do světa velkého modelingu. Nyní má za sebou první módní přehlídku po vítězství.

"Bylo to úžasné, moc jsem si to užila. Bombový to bylo," řekla Super.cz Kateřina krátce po přehlídce, na kterou ji přišla podpořit i patronka soutěže Simona Krainová. Ta jí před soutěží dávala cenné rady. "Od finále jsem ji vůbec neviděla, jen na jednom focení, kde jsme byly spolu. Je moc fajn, před soutěží mi hrozně pomáhala a při focení také," upřesnila Kozlová, kterou na jaře čeká její první cesta do Paříže, kde chce jako modelka prorazit.

"Od finále jsem měla nabídky, proběhlo pár focení, na jaře mě čeká Paříž, už se moc těším," dodala třináctiletá studentka základní školy. "Zvládám to dobře, doufám, že to tak půjde i dál. Věřím, že učitelé budou fajn, zatím k tomu přistupují báječně. Určitě chci jít na střední školu a dodělat ji, chci mít vzdělání. Až poté bude modeling," uzavřela Kozlová.

Reklama

Další články

Načítám