Hlavní obsah
Článek

Lumír Olšovský má z prvního manželství dceru, ale nyní již třináct let žije spokojený život s přítelem Pavlem, se kterým dokonce před čtyřmi lety uzavřel registrované partnerství. Jak vypadá u nich oslava Valentýna?

"Každý důvod ke slavení je potřebný. Musíme slavit. Uděláme si pěkný večer, můžeme napustit vanu, zapálit svíčky, otevřít si víno nebo si zajít na nějakou speciální procházku," říká stále zamilovaný Olšovský. "Klape to, pořád ta láska roste, mám pocit. Doufám, že oboustraně," dodal.

O adopci, která se v poslední u gayů řeší stále více, Lumír s Pavlem, i kdyby byla možná, neuvažují. "Máme to vyřešené sobeckým způsbem. Mám dceru z prvního manželství, takže máme holčičku, která je úžasná. Pak k ní máme i nevlastní dceru, její sestřičku. Nemusíme problém adopce řešit," vysvětluje.

"Ale s adopcí souhlasím, myslím, že to nikomu neublíží, rozhodně ne těm dětem. Někteří gayové se dokáží skvěle postarat," dodal Lumír na valentýnské výrobě pralinek, kde se sešel z dalšími hvězdami seriálu Cesty domů.

Kdo je u nich doma žena v domácnosti, co se týče vaření? "Už jsem se lekl. Otázka, kdo je u vás žena mě rozčiluje, koušu do věcí a vztekám se," usmál se Lumír a upřesnil, že ve vaření či uklízení se střídají.

"Pavel je o deset let mladší, vplul do toho, vaříme, kdo má zrovna chuť. U uklízení je to stejné. Kdo může, přiloží ruku k dílu," uzavřel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám