Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Michaela Ochotská (39), o níž se donedávna spekulovalo, že je těhotná, což nyní vyvrátila, Super.cz prozradila, jaké přednosti na ní vyzdvihuje její snoubenec Lukáš Rosol. „Líbí se mu moje oči a zadek,“ řekla nám šibalsky. Pak prozradila i to, co jí připadá nejvíc sexy na jejím možná budoucím manžílkovi. A jde o opravdu o citlivý orgán lidského těla!

„Líbí se mi takový, jaký je. Nejde vypíchnout jen jednu věc. Mám ho ráda od hlavy až k patě,“ snažila se Míša vykroutit z otázky. Ale marně. Pak tedy přidala konkrétní část těla, respektive orgán, hlavně kvůli kterému za Rosolem prý tak pálí. „On má neskutečně krásný srdce a to může říct jen člověk, který ho zná dobře. A já mám tu čest, že jsem ho poznala,“ brebentila Ochotská.

Ochotskou jsme potkali ve finanční společnosti. Že by kdysi na Nově vydělala takový balík, až by nevěděla, co s ním? „Každý člověk by měl s penězi umět hospodařit, popřípadě je investovat. Jsem tady, abych se tomu přiučila. Lukášovi se snažím radit v různých věcech, ale co se týče financí, asi bych musela podstoupit velké školení a pak se do toho vrhnout,“ tvrdí. A i když má její druh manažera, který se mu o vše stará Ochotská nevyloučila, že by ho časem mohla nahradit.

Související témata:
Orgán

Reklama

Další články

Načítám