Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Američanka Lacey Wildd nemá opravdu nízké cíle. Přestože jí už táhne na padesát a stará se o šest dětí, ráda by se stala nejprsatější ženou světa.

Touhou po obřím dekoltu byla Lacey odjakživa posedlá a svůj hrudník postupně zvětšovala, až se proměnila v silikonové monstrum. V současné době její vnady váží 9,5 kilogramů, ale tato zátěž matce šesti děti očividně nevadí. Lacey musela svým nezvyklým proporcím přizpůsobit životní styl, ale svůj původní hrudník by nechtěla zpět ani omylem.

Díky obřím ňadrům se Lacey stala televizní hvězdou a natočila dokument, v němž divákům odhaluje své soukromí. Vnadná žena přiznává, že ji implantáty způsobují komplikace a při spaní musí používat pět polštářů, aby našla pozici, v níž jí nebude hrozit zadušení.

Extrémní hrudník má však i své velké výhody. Lacey své přednosti umí dokonale zúročit a při zapínání a vypínání osvětlení už dávno nepotřebuje ruce. S umělými ňadry se už dokonale sžila a dokáže na nich nosit i skleničky se sektem.

Nadstandardní velikost ovšem šestinásobné mámě nestačí a ráda by byla ještě o pár centimetrů rozměrnější. Její dvorní plastický chirurg ovšem další zásah do jejího těla odmítnul kvůli vysokému riziku infekce. Po odvysílání pořadu se ovšem ozval dobrovolník, který Lacey ochotně splní její sen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám