Hlavní obsah
Článek

Byla k vám příroda štědřejší? Pak jistě víte, jak je těžké sehnat padnoucí podprsenku, která by byla krásná a navíc za rozumnou cenu. Už nemusíte hledat, poradíme vám, kde seženete krásné podprsenky v široké škále velikostí košíčků i obvodů. A co je nejlepší? Nyní pořídíte vybrané kousky v akci!

Podprsenky pro plné tvary: O 20% levnější!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz tento týden pořídíte podprsenky pro velká prsa s 20% slevou! V akci pořídíte jak klasické modely, tak luxusní prádlo pro zvláštní příležitosti. Na své si přijde každá z vás – podívejte se na podprsenky, které jsme pro vás vybrali, nechte se inspirovat a udělejte si radost!

Když se snoubí pohodlí a sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Požadujete maximální komfort, ale chcete se také cítit sexy? Podprsenka Havana je pro vás jako dělaná. Široká ramínka uleví vašim zádům a zabrání nevzhlednému zařezávání. Propracovaný a padnoucí střih zajistí nejen dokonalý tvar vašeho poprsí, ale především nabízí celodenní pohodlí. Zajímavý detail v podobě průhledného tylu dodává tomuto kousku šmrnc, co myslíte?

Pro speciální příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit sexy jako nikdy předtím? Vsaďte na kombinaci něžné krajky a sexy latexového vzhledu! Originální polovyztužená podprsenka Troy vás okamžitě promění v femme fatale. Speciální střih vytvaruje i velké vnady dokulata a boční kostice zajistí správné držení poprsí. Krajka, latexový vzhled a sexy dekolt – žádný muž vám neodolá!

Něžná krajka nejen pro romantičky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasická bílá podprsenka nechybí v žádném dámském prádelníku. Zkuste bílou klasiku nahradit její luxusnější variantou. Polovyztužená podprsenka Novato vytvaruje vaše vnady dokulata a nabídne nepřekonatelné pohodlí. Širší ramínka, boční kostice a bavlněné podšití je zárukou celodenního komfortu. Speciální střih do tvaru T navíc zajistí okouzlující dekolt. Co tomuto něžnému kousku říkáte?

Nebojte se být jiná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zkuste se trochu odvázat a namísto klasického prádla obléknout odvážnější kousek. Podprsenka Camila nabízí kromě neotřelého designu dokonalé pohodlí. Vyšší střed a padnoucí střih zajistí krásně tvarovaný dekolt a díky bavlněnému podšití se budete celý den cítit skvěle. Buďte jiná!

Další články

Načítám