Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Monice Absolonové (47) nechybí obrovský smysl pro humor, který by jí některé její kolegyně mohly z duše závidět. Sympatická zpěvačka se nechala vyhecovat svým kamarádem a vypila půllitr piva na ex! Kdo by to byl do této křehké dámy řekl?

Na pozoruhodný pivařský výkon této zpěvačky se podívejte ve videu. Absolonová samozřejmě nikoho nenabádá, aby podobný husarský kousek sám zkoušel. Odvaha jí ale rozhodně nechybí!

„Vážení a milí, tak jo, nejsem srab, tak tady to máte. Nebojte, nikoho nevyzývám a prosím, ani vás nenabádám! Jen mě vyzval můj kamarád Dan. Přiznám se, že v půlce jsem to chtěla vzdát a mnou vyzvaní kamarádi také. Jen oznamuju, že tohle bylo poprvé a naposledy. Pivo mám ráda, ale víckrát, už to fakt nedám, teplákům zdar,“ vzkázala Absolonová.

Zpěvačka tak jistě nebude mít nouzi o nové fanoušky a hlavně nápadníky, kterým se milovnice pivního moku jistě musela zalíbit. Na toho pravého Absolonová stále čeká, ale je určitě jen otázkou času, kdy se na ni i v lásce konečně usměje štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám